Vrijwilligers en bestuur

Onze vereniging draait uitsluitend op de medewerking van een groot aantal vrijwilligers. Hieronder een lijst met bestuursfuncties en aandachtsgebieden met de naam van de contactpersoon.

Heeft u een vraag, een idee of is iets u opgevallen? Stuur een e-mail naar één van de mensen in de lijst of mail naar het algemene mailadres info@tcrhenen.nl.

Voorzitter Annelies Schenk Stuur een e-mail
Vice-voorzitter Rogier Woudsma Stuur een e-mail
Penningmeester Mark Huilmand Stuur een e-mail
Secretaris Daphne Lukkien Stuur een e-mail
Commissie Beheer Berend Jan Zonneveld Stuur een e-mail
Seniorencommissie Lida de Greef Stuur een e-mail
Jeugdcommissie Martijn Kemperman Stuur een e-mail
Ledenadministratie Daphne Lukkien Stuur een e-mail
Blaashal Frank Giezen Stuur een e-mail
Clubhuis en Bar Wim Paul Wind Stuur een e-mail
Sponsoren en nieuwbouw Adrie Gerritsen Stuur een e-mail
Website Lianne Crone Stuur een e-mail

Naast deze mensen zijn er nog talloze anderen die zich inzetten voor de club o.a. voor het schoonhouden en onderhouden van de gebouwen en het terrein, voor het opzetten en weer weghalen van de blaashal, voor het organiseren van activiteiten en toernooien en nog veel meer. Deze fantastische vrijwilligers zetten zich met veel enthousiasme in om de club te ondersteunen en te verbeteren.

Vele handen maken licht werk!

We zijn altijd opzoek naar leden die ons willen helpen.

Heb je hart voor de club? Geniet je van een schone kantine, kleedruimte en toilet? Doe je mee met de georganiseerde toernooien of toss avonden? Houd je van een drankje en de gezelligheid in het clubhuis? Speel je in de winter lekker warm in de blaashal?

Help ons!

We stellen geen eisen aan de tijd die je aan de club wilt besteden. Een inzet van éénmalig een paar uurtjes waarderen we al enorm. Neem contact met ons op of spreek iemand aan dan bekijken we samen wat de club nodig heeft en wat je zou kunnen doen om ons te helpen.

Heb je interesse? Stuur dan een vrijblijvende e-mail naar info@tcrhenen.nl.