Lidmaatschap

Wilt u, net als ruim 450 andere mensen uit Rhenen en omstreken, lid worden van onze mooie en gezellige tennisvereniging? Dat kan natuurlijk!

Lidmaatschap

Als u lid bent van TC Rhenen mag u onbeperkt gebruik maken van de tennisbanen.

Door lid te worden van TC Rhenen wordt u automatisch lid van de tennisbond (KNLTB) en ontvangt u de officiële KNLTB ledenpas waarmee u kunt “afhangen” (tennisbaan gebruiken).

Om tennisles te kunnen volgen op de banen van TC Rhenen dient u lid te zijn van de tennisvereniging.

Het verenigingsjaar loopt van 1 januari t/m 31 december. Het lidmaatschap wordt automatisch verlengd. Opzegging dient plaats te vinden vóór 1 december.

Contributie 2021

Jeugd t/m 8 jaar € 60,-
Jeugd 9 t/m 13 jaar € 80,-
Jeugd 14 t/m 17 jaar € 100,-
Senioren 18 t/m 22 jaar € 120,-
Senioren vanaf 23 jaar € 165,-

De leeftijd die bereikt wordt in het lopende kalenderjaar dient als basis voor de indeling in de categorieën

Betaling geschiedt uitsluitend per automatische incasso.

Inschrijven

U kunt zich op elk moment van het jaar inschrijven, de contributie wordt dan berekend vanaf het moment van inschrijving tot het einde van het verenigingsjaar. Het inschrijfgeld voor nieuwe leden bedraagt eenmalig € 15,- voor volwassenen en € 5,- voor de jeugd.


Om lid te worden van TC Rhenen graag het online inschrijfformulier zo volledig mogelijk invullen. U kunt ook het inschrijfformulier downloaden en samen met een digitale (pas)foto mailen naar ledenadministratie@tcrhenen.nl of samen met een pasfoto deponeren in de witte brievenbus bij de deur van het clubhuis.

Meer informatie

Voor meer informatie over het lidmaatschap kunt u contact opnemen met Daphne Lukkien van de ledenadministratie via 06-27056522 of via ledenadministratie@tcrhenen.nl.


Warning: include(): Filename cannot be empty in /home/customer/www/tcrhenen.nl/public_html/wp-content/themes/stack-theme/base/functions/base-functions.php on line 54

Warning: include(): Failed opening '' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php74/pear') in /home/customer/www/tcrhenen.nl/public_html/wp-content/themes/stack-theme/base/functions/base-functions.php on line 54