Voorjaarscompetitie 2022 – schrijf je in!

Tot 20 december kun je je opgeven voor de voorjaarscompetitie

Nadat twee jaar op rij de voorjaarscompetitie is verplaatst naar het najaar en de zomeravondcompetitie (woensdagavond) is uitgevallen, hopen we voor 2022 weer op een gewoon competitie seizoen.

Er is een competitie voor de allerkleinsten, Tenniskids, een junioren competitie en een senioren competitie. Ook beginnende tennissers kunnen meedoen in de speciale 8&9 competitie.

De wedstrijden worden gespeeld van begin april tot half juni. Hier vind je meer informatie over de competitie, de competitiesoorten en de speeldata.

Schijf je in vóór 20 december 2021

Wil je meedoen met de voorjaarscompetitie 2022; geef je dan vóór 20 december 2021 op door te mailen naar vcl.tcrhenen@gmail.com.

Vermeld bij opgave duidelijk je naam. Geef ook aan welke competitiesoort je wilt deelnemen (8&9 tennis, 17+, 35+, competitiedag, dames/heren/gemengd). Zie de website van de KNLTB voor het aanbod in onze regio dit voorjaar.

Wij ontvangen graag je opgave per email; we doen niet aan mondelinge toezeggingen.

Ook als je al jaren competitie speelt moet je je (team) opgeven. Niet aanmelden bij ons = geen opgave bij KNLTB.

Je kunt je als team opgeven, maar ook individueel, dan kijken wij of er een team gevormd kan worden dan wel of je aan een team kan worden toegevoegd. Dit kunnen we niet garanderen, het lukt al een paar jaar niet zo goed om nieuwe teams te vormen uit losse aanmeldingen.

Afgelopen jaren was de vrijdagavond competitie erg populair. Het kan zijn dat zich te veel T.C. Rhenen teams aanmelden voor een bepaalde competitiesoort. In dat geval zal er een vrije loting plaatsvinden. De teams die in 2019/2020 voor de voorjaarscompetitie waren uitgeloot, zijn vrijgesteld van loting als ze zich als team opnieuw aanmelden.

Op vrijdagavond wordt er nu om de week gespeeld om meer teams toegang te kunnen bieden. Er zijn dan 5 speelronden ipv 7, waarbij gedurende 10 weken om de week gemengd dubbel en de andere week herendubbel/damesdubbel wordt gespeeld.

Meer informatie over de Voorjaarscompetitie, bijvoorbeeld de speeldata, vind je op de website van de KNLTB.

Voor vragen kun je ook bij ons terecht; spreek ons aan op de tennisbaan of mail ons via vcl.tcrhenen@gmail.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *