Schrijf je nu in!

Wil je meedoen met de najaarscompetitie 2022; geef je dan vóór 4 juni 2022 op door te mailen naar vcl.tcrhenen@gmail.com

De KNLTB is begonnen met de voorbereidingen van de najaarscompetitie en daarom moeten wij begin juni T.C. Rhenen teams hiervoor opgeven bij de KNLTB.

Een verandering is dat het aantal speeldagen voor de najaarscompetitie per 2022 is aangepast van 7 naar 5 speeldagen (zie ook dit nieuwsbericht van de KNLTB). De competitie start 12 september en er wordt elke week gespeeld.

De KNLTB introduceert ook een nieuwe competitie soort: Dames Dubbel 50+ op de vrijdagmiddag. In onderstaande afbeelding zie je alle competitiesoorten waaraan je mee kan doen dit najaar.

Wil je meedoen met de najaarscompetitie 2022; geef je dan vóór 4 juni 2022 op door te mailen naar vcl.tcrhenen@gmail.com

Belangrijk om te weten

  • Vermeld bij opgave duidelijk je naam. Geef ook aan welke competitiesoort je wilt deelnemen (8&9 tennis, 17+, 35+, competitiedag, dames/heren/gemengd).
  • Een normale najaarscompetitie betekent dat er niet om promotie/degradatie wordt gespeeld én dat de competitie wordt ingedeeld op basis van teamgemiddelde (en niet op basis van teamrechten).
  • Wij ontvangen graag je opgave per email; we doen niet aan mondelinge toezeggingen.
  • Ook als je al jaren competitie speelt moet je je (team) opgeven. Niet aanmelden bij ons = geen opgave bij KNLTB.
  • Je kunt je als team opgeven, maar ook individueel, dan kijken wij of er een team gevormd kan worden dan wel of je aan een team kan worden toegevoegd. Dit kunnen we niet garanderen, het lukt al een paar jaar niet zo goed om nieuwe teams te vormen uit losse aanmeldingen.
  • Het kan zijn dat zich te veel T.C. Rhenen teams aanmelden voor een bepaalde competitiesoort. Afgelopen jaren was de vrijdagavond competitie bijvoorbeeld erg populair. In dat geval zal er een vrije loting plaatsvinden.

Klik hier voor meer informatie over de competitie op de website van de KNLTB.

Voor vragen kun je ook bij ons terecht; spreek ons aan op de tennisbaan of mail ons via vcl.tcrhenen@gmail.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *