Interne single 2020 competitie dames TC Rhenen

Dag dames,

Zoals eerder aangegeven in de nieuwsbrief van 17 december gaan we nu ook starten met een interne single competitie voor dames.

Wat houd de single competitie in:

Bij een interne competitie plannen spelers helemaal zelf wanneer ze spelen. Er zijn geen vaste speeldagen. Je hebt ook geen bijzondere rechten op een baan, je kunt worden afgehangen. Er wordt gespeeld om twee gewonnen sets waarbij de derde set wordt vervangen door een super tiebreak (tot de 10 punten).
Uitslagen mail je door naar Elly Molenaar/Arianne Hadders, die eens per maand de tussenstand per email doorgeeft.
Voor dit najaar is het plan te starten met poules van maximaal 4 spelers, zodat tot en met de krokusvakantie ( 1maart) het aantal te spelen partijen beperkt blijft. Bij méér dan één poule spelen de poulewinnaars tegen elkaar om de eindoverwinning.

Zodra bekent is wie er mee gaan doen gaan we ook groepsapps aanmaken om de communicatie nog makkelijker te maken.

Het doel van het opzetten van deze interne competitie is het stimuleren van jullie tennisplezier! Een mooie bijkomstigheid is dat het ook nog goed is voor je spelontwikkeling en je ook eens tegen anderen speelt (bij de heren heeft dit zelfs al geresulteerd in het ontstaan van een nieuw competitie team en een vervolg van de interne competitie waar weer heel veel spelers aan meedoen).

Aanmelden kan gewoon via de mail bij Elly, Arianne of bij mij. We willen z.s.m. starten dus het zou mooi zijn als jullie je opgeven voor 17 januari.

Ik mail iedereen uit mijn bestand, mochten jullie zelf nog gegadigden hebben die niet benaderd zijn dan kunnen ze uiteraard gewoon uitgenodigd worden en meedoen. Hoe meer zielen…

Met vriendelijke groet,

Erik van Deutekom

Elly Molenaar

Arianne Hadders

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *