Interne Competitie Jeugd

Zaterdag 11 juli vond er toch nog een mooi evenement plaats voor de jeugd en volwassenen.

Om de jeugd meer te laten tennissen heeft Tennisschool Fit begin dit jaar (februari) een interne competitie opgezet voor geel/groen.

Vanaf het begin werd er enthousiast gespeeld door de 40 deelnemers van deze competitie. Helaas gooide het corona virus roet in het eten en moesten we op 16 maart stoppen…

 

Vanaf 29 april mocht de jeugd gelukkig weer tennissen. De eerste 6 weken hebben we gebruikt om veel te trainen en vanaf de week van 15 juni hebben we de interne competitie weer opgepakt. Met de eerste ronde (periode februari, begin maart) en de periode 15 juni tot en met de finale dag van 11 juli erbij zijn er door deze groep meer dan 200 wedstrijden gespeeld.

Daar wordt ik als trainer heel erg blij van? Naast het feit dat het heel erg goed is voor je spelontwikkeling om wedstrijden te spelen, is het ook de ideale combinatie met training. Zeker nu de voorjaars competitie niet doorging en er ook geen toernooien zijn was dit een heel mooi alternatief.

Deze competitie heeft er ook voor gezorgd dat het tennis nog veel meer ging leven bij de kinderen omdat ze een doel hadden. Dit zorgde ook bij de kinderen voor veel extra tennisplezier, doel bereikt?!!!

 

Daarnaast wil ik namens Tennisschool Fit Astrid vd Berg en Maaike vd Kraan heel erg bedanken voor het ondersteunen van dit evenement. Zonder hun support was het nooit zo’n succes geworden, dank!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *