Blaashal

LET OP: Blaashal TC Rhenen deze winter weer rechtop in de wind!

Goed nieuws, na een gedwongen coronapauze afgelopen winterseizoen wordt de blaashal deze winter (seizoen 2021/2022) weer opgeblazen. Voor meer informatie, lees ook onze ‘nieuws update Blaashal’.

Uurtje tennissen in onze blaashal?

Kom tennissen in onze verwarmde blaashal.

Sneeuw, hagelstenen, regen of gewoon te koud? Kom spelen in onze blaashal! We bieden de mogelijkheid om op een vaste tijd per week de baan te huren maar éénmalig een baan huren kan ook. Er zijn nog veel uren in de week waarop de blaashal niet permanent verhuurd is.

De blaashal wordt in een weekend in september door een grote groep vrijwilligers opgezet op de banen 2 en 3. Eind maart wordt de hal weer afgebroken en opgeborgen. In de periode van september tot en met maart zijn de banen in de hal te huur.

Huur een baan op een vast tijdstip in de week

Wil je op een vast moment in de week tijdens het hele blaashal seizoen een baan huren, neem voor mogelijkheden en prijzen contact op met Jan Mark Huibers, tel. 06-2124 6466 of per mail: jmhuibers@planet.nl.

De blaashal van TC Rhenen

De blaashal van TC Rhenen

Losse verhuur

Wil je af en toe een keer de blaashal huren? Dat kan natuurlijk ook. Als de hal niet verhuurd is kun je ook één of twee banen los huren.

Hoe regel ik dat?

Losse verhuur regel je via telefoonnummer: 06-3982 3113. Je ontvangt een volgnummer, de deur gaat op tijd voor je open, de verlichting brandt en de verwarming staat aan.

Wat kost dat en hoe betaal ik?

De blaashal huren kost € 21,- per uur per baan. De huur dient binnen twee weken na spelen overgemaakt te worden op het rekeningnummer van de blaashal.

Rekeningnummer NL41 RABO 0329201409
op naam van TC Rhenen Blaashal
onder vermelding van het verkregen volgnummer

Veel speelplezier, team blaashal.

LET OP: We hebben geen 24/7 telefoondienst dus minimaal 1 dag van tevoren reserveren is wenselijk. Als het slecht weer is en je wilt snel gebruik maken van de hal kun je natuurlijk altijd even bellen. We garanderen echter niet dat je direct te woord wordt gestaan en gebruik kunt maken van de hal. Deze service wordt verzorgd door een vrijwilliger!

Opening Blaashal 2014