Blaashal

Goed nieuws na een gedwongen coronapauze afgelopen winterseizoen is de blaashal deze winter (seizoen 2021/2022) weer opgeblazen.

Blaashal en Corona

Helaas moeten we nog wel rekening houden met Corona maatregelen die gelden voor het spelen in de blaashal.

Corona Toegangs Bewijs

Een CTB is nodig voor alle activiteiten op binnensportlocaties voor sporters van 18 jaar en ouder. Dit betekent dus dat elke tennisser vanaf 18 jaar een CTB moet laten zien wanneer hij of zij gaat spelen in de blaashal. Lees hier meer over het spelen in de blaashal.

Avondlockdown: Blaashal vanaf 17:00 gesloten

Tussen 28 november tot in ieder geval 18 december mag er niet getennist worden in de blaashal na 17:00. Dit heeft invloed op trainingen die na die tijd worden gegeven en andere groepen die de baan huren in de hal.

Trainingen
Wees ervan op de hoogte dat de jeugdtrainingen die na 17:00 gepland stonden zoveel mogelijk zijn doorgeschoven naar het weekend. Er is als club voor gekozen om deze jeugdlessen voorrang te geven op andere huurders. We hopen op begrip hiervoor. Volwassenen die in de hal trainen ontvangen meer informatie van de trainer.

Vast tijdslot verplaatsen en vergoeding
Voor huurders die een baan na 17:00 huren en dus een tijdje niet van dat tijdslot in de hal gebruik kunnen maken, is het mogelijk om het tijdslot te verplaatsen naar een ander moment overdag. Vaste huurders die niet in de gelegenheid zijn om hun tijdslot te verplaatsen, ontvangen een vergoeding. Zij krijgen hier binnenkort persoonlijk informatie over via de mail.

Neem contact met ons op

Heb je nog vragen of wil je je tijdslot aanpassen? Aarzel niet en neem contact op met Jan Mark Huibers via tel. 06-2124 6466 of per mail: jmhuibers@planet.nl.

Uurtje tennissen in onze blaashal?

Kom tennissen in onze verwarmde blaashal.

Het is nog steeds mogelijk om een uurtje de blaashal te huren ook tijdens Corona.

Sneeuw, hagelstenen, regen of gewoon te koud? Kom spelen in onze blaashal! We bieden de mogelijkheid om op een vaste tijd per week de baan te huren maar éénmalig een baan huren kan ook. Er zijn nog veel uren in de week waarop de blaashal niet permanent verhuurd is.

De blaashal wordt in een weekend in september door een grote groep vrijwilligers opgezet op de banen 2 en 3. Eind maart wordt de hal weer afgebroken en opgeborgen. In de periode van september tot en met maart zijn de banen in de hal te huur.

Huur een baan op een vast tijdstip in de week

Wil je op een vast moment in de week tijdens het hele blaashal seizoen een baan huren, neem voor mogelijkheden en prijzen contact op met Jan Mark Huibers, tel. 06-2124 6466 of per mail: jmhuibers@planet.nl.

De blaashal van TC Rhenen

De blaashal van TC Rhenen

Losse verhuur

Wil je af en toe een keer de blaashal huren? Dat kan natuurlijk ook. Als de hal niet verhuurd is kun je ook één of twee banen los huren.

Hoe regel ik dat?

Losse verhuur regel je via telefoonnummer: 06-3982 3113. Je ontvangt een volgnummer, de deur gaat op tijd voor je open, de verlichting brandt en de verwarming staat aan.

Wat kost dat en hoe betaal ik?

De blaashal huren kost € 21,- per uur per baan. De huur dient binnen twee weken na spelen overgemaakt te worden op het rekeningnummer van de blaashal.

Rekeningnummer NL41 RABO 0329201409
op naam van TC Rhenen Blaashal
onder vermelding van het verkregen volgnummer

Veel speelplezier, team blaashal.

LET OP: We hebben geen 24/7 telefoondienst dus minimaal 1 dag van tevoren reserveren is wenselijk. Als het slecht weer is en je wilt snel gebruik maken van de hal kun je natuurlijk altijd even bellen. We garanderen echter niet dat je direct te woord wordt gestaan en gebruik kunt maken van de hal. Deze service wordt verzorgd door een vrijwilliger!

Opening Blaashal 2014