Blaashal

Goed nieuws: ook dit winter seizoen 2022/2023 wordt de blaashal van TC Rhenen weer opgeblazen. Als jij ook wilt genieten van voor jou gereserveerde banen in een comfortabel klimaat, reserveer dan een baan in onze Blaashal. Hoe je dat doet lees je hieronder.

Uurtje tennissen in onze blaashal?

Kom tennissen in onze verwarmde blaashal.

Sneeuw, hagelstenen, regen of gewoon te koud? Kom spelen in onze blaashal! We bieden de mogelijkheid om op een vaste tijd per week een baan te huren maar éénmalig een baantje huren kan natuurlijk ook. Er zijn nog verschillende uren in de week waarop de blaashal niet permanent verhuurd is en die jij kunt reserveren.

De blaashal wordt in een weekend in september door een grote groep vrijwilligers opgezet op de banen 2 en 3. Eind maart wordt de hal weer afgebroken en opgeborgen. In de periode van 26 september 2022 tot en met 17 maart 2023 zijn de banen in de hal te huur.

Huur een baan op een vast tijdstip in de week

Wil je op een vast moment in de week tijdens het hele blaashal seizoen een baan huren, neem voor de mogelijkheden contact op met Jan Mark Huibers, tel. 06-2124 6466 of per mail: jmhuibers@planet.nl.

Huurtarieven per baan per uur bij vaste verhuur Blaashal (25 weken):

  • 09.00-18.00 uur: € 425,–
  • 18.00-23.00 uur € 520,–

Let op: Leden van TC Rhenen krijgen 10% korting op de tarieven voor vaste verhuur.

Losse verhuur

Wil je af en toe een keer de blaashal huren? Dat kan natuurlijk ook. Als de hal niet verhuurd is kun je ook één of twee banen los huren.

Hoe regel ik dat?

Losse verhuur regel je via telefoonnummer: 06-3982 3113. Je ontvangt een volgnummer, de deur gaat op tijd voor je open, de verlichting brandt en de verwarming staat aan.

Wat kost dat en hoe betaal ik?

De blaashal huren kost € 25,- per uur per baan. De huur dient binnen twee weken na spelen overgemaakt te worden op het rekeningnummer van de blaashal.

Rekeningnummer NL41 RABO 0329201409
op naam van TC Rhenen Blaashal
onder vermelding van het verkregen volgnummer

Veel speelplezier, team blaashal.

LET OP: We hebben geen 24/7 telefoondienst dus minimaal 1 dag van tevoren reserveren is wenselijk. Als het slecht weer is en je wilt snel gebruik maken van de hal kun je natuurlijk altijd even bellen. We garanderen echter niet dat je direct te woord wordt gestaan en gebruik kunt maken van de hal. Deze service wordt verzorgd door een vrijwilliger!

Opening Blaashal 2014